©2019 by Escaperoom Rijen. Proudly created with Wix.com

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

KAN IK MIJN BOEKING NOG WIJZIGEN?

Wijzigen naar meer personen (tot de 8, want dat is de maximale capaciteit voor onze kamers) is geen probleem. Wil je een andere wijziging doorgeven? Bel dan 0161-222664.

KAN IK NOG ANNULEREN?

Tot 48 uur voor aanvang kunt u kosteloos annuleren. Daarna kost het u 50% van de kamerprijs.

KAN IK EEN CADEAUBON KOPEN?

Ja. Wij verkopen ook cadeaubonnen. Wij maken er zelfs een klein cadeautje van. Bonnen zijn beschikbaar vanaf €25.-

IS DE KAMER BESCHIKBAAR VOOR MINDERVALIDEN?

Nee. Onze kamers zitten beide op de eerste verdieping. De enige manier om boven te komen is met de trap. Helaas zijn wij dus niet toegankelijk voor minder-validen.

IS ER PLAATS OM TE PARKEREN?

Ja en nog gratis ook. Je parkeert op het parkeerterrein van Recreatiepark d'n Mastendol. Dat is ook het adres van de escaperoom. Oosterhoutseweg 13, 5121 RE Rijen. Mocht er op het terrein geen plaats zijn om te parkeren, dan is op 3 minuten loopafstand het parkeerterrein van het sportpark, recht tegenover onze locatie. Ook daar kun je gratis parkeren.

‚Äč

WAT IS EEN ESCAPEROOM?

Er is geen algemene definitie van het begrip escaperoom. In een escaperoom gaat de deur tijdelijk achter je dicht en moet je (samen met anderen) zo snel mogelijk het doel van de kamer zien te behalen (uit de kamer ontsnappen, het geheim ontdekken, de code doorseinen,...). Bij ons is dient dit binnen 60 minuten te gebeuren. Uiteraard kun je, eenmaal binnen, gebruik maken van cryptische aanwijzingen en puzzels, die je stapje voor stapje richting de uiteindelijke ‘sleutel’ of code helpen om je doel binnen die tijd te bereiken.

ZIT IK OPGESLOTEN?

Bij ons gaan de deuren dicht, maar NIET op slot. Je kunt dus ten alle tijden de kamer verlaten, mocht dat nodig zijn.

IS HET ENG?

Escaperooms komen in vele verschillende soorten voor. Er bestaan kamers met een horror-achtig thema, maar onze kamers horen daar niet bij.

VANAF WELKE LEEFTIJD?

De leeftijd om zelf de kamer binnen te mogen zonder begeleiding is 16 jaar. Met een volwassene erbij ben je welkom vanaf 12 jaar.